Algemeen

S.V. De Lutte is een sportvereniging opgericht op 1 september 1944. S.V. De Lutte bestaat uit een afdeling handbal en een afdeling voetbal. Anno 2015 heeft S.V. De Lutte ruim 600 leden.

De afdeling handbal bestaat uit 3 senioren teams en 3 jeugdteams. Het eerste dameselftal van de handbal komt uit in de hoofdklasse. Voor meer gedetailleerde informatie over de afdeling handbal verwijzen wij u naar de pagina van de handbal die via de knop rechtsboven gevonden kan worden.

De afdeling voetbal bestaat uit 8 senioren elftallen en 16 junioren elftallen/teams. Het eerste elftal van de senioren komt, na de promotie in mei 2015, uit in de 4de klasse A. Naast de recente prestaties van het eerste elftal, heeft S.V. De Lutte ook een gezonde en groeiende jeugdafdeling. In 2013 werd het 200ste jeugdlid begroet en sindsdien maakt de jeugdafdeling een gestage groei door.

logo SV De Lutte 2014

S.V. De Lutte is landelijk bekend als gastheer van diverse nationale en internationale voetbalclubs alsmede nationale elftallen. Zo is AFC Ajax al ruim 40 jaar te gast in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Recentelijk in 2015 mocht S.V. De Lutte ook gastheer zijn voor het Southampton van Ronald Koeman.

Op deze webpagina kunt u voor meer informatie onder “knop algemeen / knop diverse commissies” de pagina’s van de verschillende commissies vinden.