6e Elftal

Programma:
 

 

Verslag LSV 4 – SV De Lutte 6

Met veel goede moed verlieten we deze zondag de Stockakker, om ons richting Lonneker te begeven, waar LSV 4 eigenlijk onze eerste serieuze tegenstander zou zijn. Immers de vorige potjes werden (bijna) allemaal moeiteloos gewonnen.

Deze wedstrijd begon een uur eerder dan de bedoeling zou zijn, omdat enkele spelers als “toetje” de wedstrijd van FC Twente dan konden bezoeken.

Sportpark ‘t Spolmink lag er nogal verlaten bij en buiten om wat enkele mensen die aan het trainen waren, was er verder weinig te beleven en bleek dat ons affiche de enigste wedstrijd was deze morgen. De eerste helft begon dan ook nogal timide, maar al snel hadden we een voorsprong te pakken. En na goed samenspel plus een snelle counter kwamen we halverwege de eerste helft op 0-2.

Ondertussen was t al enige tijd begonnen te miezeren en ook in t veld begonnen enkele spelers wat overmoedig te worden wat resulteerde in een aantal kansen voor LSV. De bank telde overigens maar 6 stoeltjes en aangezien we met 7 personen waren, stond er steeds iemand in de regen. Vaak was dat Hansj die het hier absoluut niet mee eens was.

In de rust werd er her en der wat omgegooid.. Spitsen werden verdedigers, middenvelders werden vervangen en een heuse proefspeler mocht ook meedoen; een tovenaar uit Kirzigie.

Het weer was er inmiddels niet beter op geworden en t humeur van Hansj ook niet. Vooral niet op het moment dat Maarten een corner ietwat verkeerd inschatte en de bal via het hoofd van een LSV-er in het net terecht kwam: 1-2! Maarten die tot dan toe een foutloze wedstrijd had gekeept kon wel door de grond zakken. Gelukkig deed hij dit niet, want de volgende aanval van LSV was alweer een feit en weer ging het mis.. 2-2!

We kregen langzaam in de gaten dat het tij gekeerd was en LSV de bovenliggende partij was geworden. Onze enige hoop was dat de scheidsrechter snel een einde aan deze wedstrijd zou maken om toch nog een puntje mee te nemen naar De Lutte. Helaas telde deze verder uitstekend leidende man er 3(!) minuten aan blessuretijd bij! En daarin ging t alsnog mis; LSV maakte gebruik van balverlies voorin en na een snelle counter werd de einduitslag bepaald: 3-2 voor LSV.

Dit eerste verlies was een beetje onnodig en een gelijkspel was meer verdiend geweest. De volgende wedstrijd valt er dus nog het 1 en ander recht te zetten!

6e eltal 1

Header-plexat-6

Zittend vlnr:
Gerben de Cocq, Jeroen Eertman, Tim Morsink, Maarten Keizer, Antoon Siemerink, Hans Jansink (leider), Martin Tijhuis.
Staand vlnr:
Iwan Nederveen, Wilco Nijhuis, Bart Kamphuis, Peter Kloosterman, Chris Veendijk, Hans Vloothuis, Bert Oude Egbrink (speler/leider), Maurits Huisken (sponsor Plexat), Huub Grote Beverborg (leider) Maikel Morsink, Wouter “Snitz” Tijhuis (leider/vlagger) , Frank Sombekke, Koen Vloothuis, Rob Olde Hendrikman, Rob Morsink en Ralf Kristen (captain)

6e eltal 2