Kennisquiz SV De Lutte op vrijdag 8 april 2022

Beste leden,
Ook dit seizoen zal de Actviteitencommissie een kennisquiz organiseren. Ondanks een succesvolle online editie in december 2020, gaat onze voorkeur dit seizoen uit naar een kennisquiz in ons clubgebouw. Gezien de huidige ontwikkelingen m.b.t. Corona is het ons inziens niet haalbaar om de Kennisquiz in november of december te laten plaats vinden. Daarom hebben wij besloten om in het seizoen 2021-2022 een voorjaareditie te organiseren. De 7de editie van de Kennisquiz zal plaats vinden op vrijdag 8 april 2022. In de loop van volgend jaar zullen jullie meer informatie ontvangen over deze avond. Uiteraard hopen wij jullie t.z.t. in goede gezondheid te mogen begroeten op een leuke en gezellig quizavond.
Met sportieve groet,
Activiteitencommissie Senioren