Corona update 14 oktober 2020

sv de Lutte, update corona 13 oktober 2020

Update Corona SV De Lutte

Op 13 oktober 2020 heeft het kabinet de Coronamaatregelen verder aangescherpt.
Het doel van alle maatregelen is het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en het aantal contacten tussen mensen drastisch te verminderen. De maatregelen gelden in elk geval voor 4 weken.

Wat betekent dit voor voetbal?
1. Jeugd t/m 17 jaar: er mag worden doorgetraind (zonder dat de 1,5 meter maatregeling in acht moet worden gehouden) en er mogen ook onderlinge wedstrijdjes worden gehouden (dus niet tegen andere verenigingen). Kantine en kleedkamers zijn gesloten, dus omkleden/douchen is niet mogelijk.
2. Personen vanaf 18 jaar: vanaf woensdag 14 oktober 2020 (22.00 uur) mag alleen individueel of in groepjes van 4 worden getraind (exclusief trainer) met in achtneming van de 1,5 meter maatregel. En met groepjes verspreid over het veld. Trainers, wanneer je dit gaat doen, neem dan eerst contact op met Hans Punt.
3. Voor beide leeftijdsgroepen:
De competitie is voor minimaal 4 weken stopgezet.
De overige regels blijven van toepassing, dus bij klachten blijf je thuis. Ook wanneer een gezinslid klachten heeft of positief is getest, thuisblijven! En tenslotte ook wanneer de testuitslag van jezelf of van een gezinslid nog niet binnen is, blijf je thuis. Publiek is nog steeds niet welkom op ons sportpark. En mocht je het niet prettig vinden om te trainen? Geef dat dan aan bij je trainer!
De maatregelen zijn er om ons gedrag te beïnvloeden en met ons goede gedrag maken we het mogelijk om het virus te bedwingen. Laten we met zijn allen hier keihard aan werken! Zorg goed voor jezelf en blijf gezond!
Bestuur en Coronateam SV De Lutte.