Corona update 29 september 2020

Verscherpte maatregelen inzake corona: corona 29 sept 2020 sv de Lutte – aanpassing definitief

Aan: Onze handbal- en voetballeden

De Lutte, 29 september 2020

Onderwerp: nieuwe Coronamaatregelen

Beste leden, beste ouders,

Gisteravond hebben minister-president Rutte en minister Hugo de Jonge de Coronamaatregelen aangescherpt. Naast de al bekende maatregelen zijn er enkele belangrijke nieuwe maatregelen genomen.

Deze aanscherping van maatregelen gaat dinsdag 29 september om 18.00 uur in.

Wat betekent dit voor SV De Lutte?

1. De kantine is gedurende 3 weken gesloten. Degenen die staan ingepland om kantinedienst te draaien hoeven uiteraard niet te komen en worden later ingepland.
  2. De jaarvergadering van vrijdag 2 oktober 2020 gaat NIET door.
  3. Het is 3 weken lang niet toegestaan dat publiek op het sportpark De Stockakker / sporthal de Luttermolen komt. Ouders en andere belangstellenden mogen dus niet naar trainingen of wedstrijden kijken.
  4. Chauffeurs die meerijden met kinderen/jeugd naar uitwedstrijden (t/m 17 jaar) mogen wel op het sportpark waar de wedstrijd plaatsvind. Zij gaan dan als leider van het team mee.
  5. Wanneer een ouder zijn kind naar een training of thuiswedstrijd brengt mag hij/zij NIET op het sportpark.
  6. Sporters die klaar zijn met hun wedstrijd/training moeten direct het sportpark verlaten, ze mogen niet andere sportactiviteiten gaan kijken.
  7. Waar mogelijk voor zowel thuis- als uit wedstrijden zoveel mogelijk thuis omkleden. Douchen thuis is ook wenselijk.

Nog even ter herinnering; We zien dat de desinfectiezuil, die bij de ingang staat, bijna niet meer wordt gebruikt. Die zuil staat er om je handen te desinfecteren bij aankomst en bij vertrek. Gebruik deze dan ook! En houdt ook in kleedkamers de 1,5 metermaatregel (bij 18+) aan.

We kunnen alleen het virus goed bestrijden wanneer we ons gedrag hierop aanpassen en de maatregelen gaan opvolgen/naleven. Laten we hopen dat dit gewenste gedrag zal gaan leiden tot minder besmettingen. En dat dan na 3 weken hopelijk de tijdelijk strengere maatregelen weer kunnen worden versoepeld.

Wij doen een beroep op iedereen om hieraan mee te werken.

Bestuur & Coronateam SV De Lutte