Grote Kennis Quiz SV De Lutte 2019

poster Grote Kennis Quiz 2019Beste sportvrienden van Sv De Lutte,

Op vrijdag 15 November 2019 is het weer zover: de Grote Kennis Quiz van Sv De Lutte!!!!. In het jaar dat onze prachtige sportvereniging 75 jaar bestaat zal de Grote Kennis Quiz al weer voor de 5e keer gespeeld gaan worden.

Vorig jaar won Sv De Lutte 4 de hoofdprijs!! Weten deze heren hun titel te verdedigen of gaat een ander team er mee aan de haal?

In het jubilieumjaar zal natuurlijk ook de quiz-avond een “jubileumtintje” krijgen.

Het belooft weer een gezellige avond te worden in een afgeladen volle kantine. Onder genot van een hapje en drankje zal o.a. jullie algemene kennis, sportkennis, muziekkennis en jubileumkennis getest worden. De winnaars krijgen naast de eeuwige roem een prachtige bijbehorende hoofdprijs!

De Grote Kennis Quiz is bedoeld voor alle seniorenleden van onze club. We hopen dat ieder voetbalelftal en handbalteam deze avond in grote getale aanwezig zullen zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de verschillende commissies, besturen en andere actieve groepen, zoals bijvoorbeeld de onderhoudsploeg, het jeugdkader, clubscheidsrechters of hoofd/jeugdbestuur. Ook was vorige jaar de volleybalvereniging Lutheria sterk vertegenwoordigd. Ook zij zijn wederom van harte welkom!!

De aanmeldformulieren zijn te vinden op www.svdelutte.nl en liggen op de bar in de kantine. Vul de aanmeldformulieren in en mail deze voor zondag 27 Oktober a.s. naar kennisquiz@svdelutte.nl. De teams moeten minimaal uit 4 personen bestaan. Een maximum geldt er niet: kom vooral met zoveel mogelijk!! De kosten voor deelname zijn 5 euro p.p.

Meld je team snel aan want VOL = VOL

De Grote Quiz van Sv De Lutte zal plaatsvinden op vrijdag 15 november en begint om 20.00 uur in de kantine van SV De Lutte.

Twijfel niet, meld je aan en pak de titel van de 5de editie van de Grote Kennis Quiz met bijbehorende superhoofdprijs voor je team!

Net zoals vorig jaar hopen we er in een bommetje volle kantine een supergezellige avond van te maken.

Aanmeldformulier Grote Quiz Sv De Lutte 2019

Tot vrijdag 15 November! Activiteitencommissie Senioren Sv De Lutte

P.s. heb je vragen over de Grote Quiz of de aanmelding, dan kun je mailen naar kennisquiz@svdelutte.nl