Ondertekening contracten hoofdtrainers SV De Lutte

Onlangs hebben, tijdens een speciale bijeenkomst, de jeugd- en seniorentrainers van SV De Lutte voor het komend seizoen de contracten getekend.

Eerder al tekende de nieuwe hoofdtrainer René Belt zijn contract, maar hij was ook aanwezig om kennis te maken met de andere trainers binnen de vereniging. Bij de tweede selectie zal Mario van Beek komend seizoen voor het vierde jaar voor de groep staan. Het tweede elftal is kampioen geworden in de reserve derde klasse. Sacha Punt blijft trainer van het derde elftal. De Technische Commissie is verheugd met een stuk continuïteit en de ervaring van René Belt binnen het seniorenvoetbal.

In de jeugd zijn er weinig mutaties met betrekking tot het trainersgilde. Oldenzaler Bertil Albers blijft trainer van JO19-1. Dit wordt het derde seizoen voor de trainer bij de hoogste jeugd. Bij de JO17-1 zal volgend seizoen het trainersduo Jesse Bosch en Martin de Jong actief zijn. Jesse Bosch zet hiermee zijn eerste schreden als trainer in het juniorenvoetbal. Samen met de ervaring van Martin de Jong, zullen zij Uwe van der Sar opvolgen. Bij de JO15-1 zal Bram Nijhuis ook volgend seizoen voor de groep staan. Datzelfde geldt voor Stan Scholten bij JO13-1. Daarmee heeft SV De Lutte gekozen voor een stuk continuïteit en ingezet op trainers uit eigen geleding, tot tevredenheid van de Technische Commissie. Namens het hoofdbestuur was penningmeester Bart Bulter aanwezig om de contracten te tekenen. Tijdens de bijeenkomst werd ook afscheid genomen van vertrekkend assistent-trainer Haris Hodzic (JO19-1) en JO17-1-trainer Uwe van der Sar. Zij werden bedankt voor hun inzet voor SV De Lutte. Hierna werd er in ongedwongen sfeer bijgepraat over de ontwikkelingen in het voetbal.

trainers sv de Lutte (2)

Op de foto zitten van links naar rechts:

Sacha Punt, Stan Scholten, Bram Nijhuis, Bertil Albers, Mario van Beek, Martin de Jong, Jesse Bosch en René Belt.

Staand van links naar rechts: Hans Punt (vz TC) en Bart Bulter (Penningmeester).