Kennisquiz – vrijdag 16 november 2018 – 20.00 uur

Beste sportvrienden van Sv De Lutte

Op vrijdag 16 November 2018 gaat het weer gebeuren: de 4e editie van de Grote Kennis Quiz van Sv De Lutte!!!!. Vorig jaar won Sv De Lutte 3 de hoofdprijs, een diner cheque van Plexat t.w.v. €250!. Weten de heren van Sv De Lutte 3 hun titel te verdedigen of gaat iemand anders er met de titel van door?

Het belooft weer een gezellige avond te worden in een afgeladen volle kantine. Onder genot van een hapje en drankje zal o.a. jullie algemene kennis, sportkennis, muziekkennis en de kennis over ons prachtige dorp De Lutte getest gaan worden. De winnaars krijgen naast de eeuwige roem een prachtige bijbehorende hoofdprijs!

De Grote Kennis Quiz is bedoeld voor alle seniorenleden van onze club. We hopen dat ieder voetbalelftal en handbalteam deze avond in grote getale aanwezig zullen zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de verschillende commissies, besturen en andere actieve groepen, zoals bijvoorbeeld de onderhoudsploeg, het jeugdkader, clubscheidsrechters of hoofd/jeugdbestuur. Ook was vorige jaar de volleybalvereniging Lutheria sterk vertegenwoordigd. Ook zij zijn wederom van harte welkom!!

De aanmeldformulieren liggen ook op de bar in de kantine. Vul de aanmeldformulieren in en mail deze voor zondag 28 Oktober a.s. naar kennisquiz@svdelutte.nl. De teams moeten minimaal uit 4 personen bestaan. Een maximum geldt er niet: kom vooral met zoveel mogelijk!! De kosten voor deelname zijn 5 euro p.p.

Meld je team snel aan want VOL = VOL

De Grote Quiz van Sv De Lutte zal plaatsvinden op vrijdag 16 november en begint om 20.00 uur in de kantine van SV De Lutte.

Twijfel niet, meld je aan en pak de titel van de 4de editie van de Grote Kennis Quiz met bijbehorende superhoofdprijs voor je team!

Net zoals vorig jaar hopen we er in een bommetje volle

kantine een supergezellige avond van te maken

Tot vrijdag 16 november!

Activiteitencommissie Senioren Sv De Lutte