Blauwe Krekel Cup 2018

Beste Sportvrienden,

Als organisatie van het roemruchte “Stratenvoetbal”-toernooi en het Plexat-toernooi hebben we vorig jaar de  handen ineen geslagen en een nieuw toernooi georganiseerd: “De Blauwe Krekel Cup”.
De 1e editie was een groot succes!! De titel en de geweldige Blauwe Krekel trofee gingen vorig jaar naar Losser! Ook de  dames streden om de felbegeerde titel en Dames A1 ging met de zege aan de haal.

Toernooiopzet:
Het toernooi zal plaatsvinden op dinsdagavond 19 Juni , donderdagavond 21 Juni en zaterdag 23 Juni. De poulewedstrijden worden gespeeld op de dinsdag en donderdag. Het toernooi zal worden afgesloten met een finaleronde op Zaterdag 23 Juni (vanaf ca. 16.00 uur) met aansluitend een mooi feestje om het seizoen 2017-2018 gezellig af te sluiten. Gedurende het hele toernooi zijn de WK wedstrijden te volgen op groot beeldscherm.

Het toernooi is onderverdeeld in een prestatie- en recreatiegedeelte. In de prestatiepoules zal er op een half speelveld 7 tegen 7 (inclusief keepers) gespeeld worden. Hier geldt geen beperking voor de inzet van 1ste of 2de elftalspelers.
In de recreatiepoules wordt er op een kwart speelveld 4 tegen 4 gespeeld zonder keepers. Hierbij mag er slechts één 1ste of 2de elftal speler per team opgesteld worden.
In het damestoernooi zal er ook 4 tegen 4 gespeeld worden op een kwart speelveld.

Feestmiddag/avond:
Na afloop van de finaleronde, die vanaf ca 16.00 uur gespeeld gaat worden, staat er een gezellig feest gepland waar het uiteraard niet ontbreekt aan een hapje en drankje. De muziek wordt verzorgd door een topartiest: DJ TITANIUM!! Tijdens de finaleronde zijn er tevens spelactiviteiten voor de kinderen aanwezig. Kortom een ideale mix van een potje voetbal met een gezellige seizoensafsluiting!!

Opgave toernooi:
Wie gaat er vandoor met de tweede “Blauwe Krekel Cup”?? Geef je op samen met je vrienden, vriendinnen, buurt, collega’s, elftal of welk groepje dan ook.
Op pagina 2 van deze brief is het aanmeldingsformulier te vinden. Geef je team op en vink daarbij aan of jullie deel willen nemen aan het prestatievoetbal (kosten €30) of recreatievoetbal (kosten €20).  Vul het formulier in en stuur het op naar blauwekrekelcup@svdelutte.nl. De inschrijving is mogelijk t/m zondag 27 Mei 2018. Wanneer de definitieve toernooi-indeling bekend is zal verdere informatie verstrekt worden.

Wij hopen jullie in grote getale te mogen ontvangen op Sportpark De Stockakker.

Organisatie Blauwe Krekel Cup

brief + aanmelding Blauwe Krekelcup 2018