Kennis Quiz – vrijdag 17 november – 20.00 uur

Beste sportvrienden van Sv De Lutte,

Op vrijdag 17 November 2017 is het weer zover: de 3e editie van de Grote Kennis Quiz van Sv De Lutte!!!!. Sv De Lutte 7 ging er vorig jaar met de hoofdprijs van €250 van door. Wie worden dit jaar hun opvolgers??
De eerste twee edities van de Quiz waren een groot succes en dat hopen we dit jaar weer te overtreffen!!

Het wordt een gezellige avond waar onder genot van een hapje en drankje o.a. jullie algemene kennis, sportkennis, muziekkennis en de kennis over ons prachtige dorp De Lutte getest zal gaan worden. De winnaars krijgen naast de eeuwige roem een prachtige bijbehorende hoofdprijs!

De Grote Kennis Quiz is bedoeld voor alle seniorenleden van onze club. Dus vul het aanmeldingsformulier in en lever deze in aan de bar in de kantine. We hopen dat ieder voetbalelftal en handbalteam deze avond in grote getale aanwezig zullen zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de verschillende commissies, besturen en andere actieve groepen, zoals bijvoorbeeld de onderhoudsploeg, het jeugdkader, clubscheidsrechters of hoofd/jeugdbestuur.

Het aanmeldformulier vindt je hier: Brief Grote Quiz SVDL + aanmeldformulieren 2017 en liggen op de bar in de kantine. Vul de aanmeldformulieren in en lever deze voor zondag 29 Oktober a.s. in aan de bar in de kantine of mail ze naar kennisquiz@svdelutte.nl. De teams moeten minimaal uit 4 personen bestaan. Een maximum geldt er niet: kom vooral met zoveel mogelijk!! De kosten voor deelname zijn 5 euro p.p.

De Grote Quiz van Sv De Lutte zal plaatsvinden op vrijdag 17 november en begint om 20.00 uur in de kantine van SV De Lutte.

Twijfel niet, meldt je aan en pak de titel van de 3de editie van de Grote Kennis Quiz met bijbehorende superhoofdprijs voor je team!

Net zoals vorig jaar hopen we dat velen zich zullen aanmelden en dat we er op de 17e November een sportieve en gezellige avond van kunnen maken.

Tot dan!

Activiteitencommissie Senioren Sv De Lutte