Hoofdtrainer Robin Klijnstra aan het woord:

Beste supporters,

Seizoen 2016/2017 kwamen wij uit in de 4de klasse A.

De voorbereiding (winst toernooi bij Kvv losser en 4punten in 3 bekerwedstrijden) en het begin van de competitie liep vrij goed en daarin pakten wij redelijk wat punten. Na de winterstop hadden wij een mindere periode maar dat hebben wij de laatste weken van de competitie zeer zeker goed gemaakt.

Met heel hard werken, goede inzet en hulp vanuit A1 en het 2de is het ons gelukt om ons met 4 punten boven de nacompetitie plek te handhaven.

Mijn dank gaat uit naar iedereen die ons geholpen en gesteund heeft.

Het seizoen 2017/2018 staat alweer voor de deur.

De selectie zal er op een aantal posities anders uit gaan zien, omdat

Nick en Thomas stoppen i.v.m. werkzaamheden en Ivo het hoger op gaat proberen bij SDC. Vanuit de jeugd zullen er een 7-tal spelers aansluiten in de selectie.

Dit jaar zal de voorbereiding er anders uit zien dan voorgaande jaren.

Omdat de competitie pas laat begint, namelijk in de 3de week van september, heb ik besloten om de voorbereiding in 2 delen op te splitsen. We beginnen met het eerste deel op 27 juni a.s tot en met vrijdag 7 juli a.s (oefenwedstrijd). Vervolgens zullen wij na de vakantie op 17 augustus weer met de voorbereiding van start gaan.

Na een goede voorbereiding hopen we ook aankomend seizoen weer goed mee te kunnen draaien in de 4 de klasse.

Ik wens iedereen een goede vakantieperiode en tot volgend seizoen.

Robin Klijnstra

Trainer coach Sv de Lutte 1