Eindstand spelersactie sv de Lutte

Door een goede eindsprint van sv de Lutte 1 wisten zij zich direct te handhaven en met 31 punten uit 26 wedstrijden werd het seizoen 2016-2017 met een verdienstelijke 10e plek op de ranglijst afgesloten.
De spelersactie van de jongens was wederom een groot succes. Na elke thuiswedstrijd werd er een verloting gehouden waarbij er 5 mooie prijzen naar de deelnemers gingen. Totaal zijn er 65 prijzen verloot en zijn er dus vele gelukkige prijswinnaars.
In totaal 7 personen hebben voorspeld dat sv de Lutte 1 zou eindigen met 31 punten. Het doelsaldo is dan doorslaggevend wie de hoofdprijs van 200,—wint. Niemand voorspelde het juiste doelsaldo (-14). Dan gaan dus de prijzen naar de personen die dit doelsaldo het dichtst benaderden.
De uitslag is als volgt:
1e prijs            Gijs Hampsink            200,–
2e prijs            Ben Nijboer                Waardebon Plexat 35,–
3e prijs            Marco Krol                   wijnpakket van de Vereeniging 25,–
4e prijs            sv de Lutte 6                Gratis APK/wasstraatbonnen auto Wessel
5e prijs            Marten Nijhuis            Gratis APK/wasstraatbonnen auto Wessel
6e prijs            Jolanda Nijhuis            Gratis APK/wasstraatbonnen auto Wessel
7e prijs            Benny Visschedijk        wasstraatbonnen/FC Twente-artikelen.
Deelnemers en prijswinnaars, allemaal hartelijk dank voor uw deelname en hopelijk kunnen we het nieuwe seizoen ook weer op jullie deelname rekenen.
sv de Lutte 1.