Uncategorized

Bloemenactie 22 en 23 april 2022

Bloemenactie 22 en 23 april 2022

Op vrijdagavond 22 april en zaterdag 23 april is het weer tijd voor de jaarlijkse Bloemenactie van SV De Lutte.Naast de traditionele verkoop langs de deuren, kunt u ook weer digitaal uw bestelling doorgeven.
Als u digitaal besteld, hebben wij meer tijd om voor u de mooiste bloemen uit te zoeken.
De bloemen worden dan de 22e of 23e bij u bezorgd.

 

 

Er is weer een mooi assortiment beschikbaar,
en met uw bijdrage kunnen wij bij SV De Lutte weer veel mooie dingen realiseren.

 

Mvg, Bloemenactie SV De Lutte

⚽⚽Zeven gediplomeerde pupillentrainers voor SV De Lutte⚽⚽

Toen in september 2020 de cursus pupillentrainer van de KNVB bij SV De Lutte begon, kon nog niemand bevroeden dat de diploma uitreiking pas in 2022 zou zijn. Door Corona volgde uitstel op uitstel en werd het geduld van de cursisten flink op de proef gesteld. Des te mooier is het om te zien dat zeven jeugdtrainers zich sinds deze week gediplomeerd pupillentrainer mogen noemen. Ze hebben in ieder geval laten zien over een flinke dosis doorzettingsvermogen te beschikken.

Via het Lokaal Sportakkoord van de gemeente Losser kreeg SV De Lutte in 2020 de mogelijkheid om een kwaliteitsimpuls te geven aan haar jeugdopleiding door de cursus pupillentrainer op de club te laten verzorgen door de KNVB, in de persoon van docent Bert Spekking. Via in eerste instantie online cursussen werd er uiteindelijk een vertaling in de praktijk naar het veld gemaakt.

‘Wij zijn verheugd dat wij via deze cursus onze jeugdtrainers een goede basis mee kunnen geven in de ontwikkeling van de jeugdspelers’, geeft Technisch Coördinator Iwan Bult aan. ‘En hierbij ook bijdragen aan de ontwikkeling van onze eigen trainers’.

De geslaagde cursisten zijn: Sam Gelink, Daan Olde Riekerink, Thomas Oosterbroek, Mitch Tijhuis, Wouter Punt, Martijn Punt en Martijn Koekoek.

Bij de afsluiting op Sportpark De Stockakker ging speciale dank uit naar Elise Olde Monninkhof, de spelers/leiders die ondersteund hebben in de praktijk en Henk Dierselhuis voor de facilitaire ondersteuning.Foto website 2

Kennisquiz SV De Lutte op vrijdag 8 april 2022

Kennisquiz SV De Lutte op vrijdag 8 april 2022

Beste leden,
Ook dit seizoen zal de Actviteitencommissie een kennisquiz organiseren. Ondanks een succesvolle online editie in december 2020, gaat onze voorkeur dit seizoen uit naar een kennisquiz in ons clubgebouw. Gezien de huidige ontwikkelingen m.b.t. Corona is het ons inziens niet haalbaar om de Kennisquiz in november of december te laten plaats vinden. Daarom hebben wij besloten om in het seizoen 2021-2022 een voorjaareditie te organiseren. De 7de editie van de Kennisquiz zal plaats vinden op vrijdag 8 april 2022. In de loop van volgend jaar zullen jullie meer informatie ontvangen over deze avond. Uiteraard hopen wij jullie t.z.t. in goede gezondheid te mogen begroeten op een leuke en gezellig quizavond.
Met sportieve groet,
Activiteitencommissie Senioren
Ledenvergadering – vrijdag 1 oktober – 20.30 uur

Ledenvergadering – vrijdag 1 oktober – 20.30 uur

Aankondiging ledenvergadering SV De Lutte vr 1 okt 2021
Beste handbal- en voetballeden en ouders van jeugdleden,
Op vrijdag 1 oktober staat de algemene ledenvergadering van SV De Lutte gepland.
We nodigen jullie allen hier van harte voor uit.
De vergadering start om 20:30 uur, inloop vanaf 20:00 uur.
De vergadering kan ook via Teams gevolgd worden. Een week voor de vergadering zal de link die hiervoor nodig is, verstuurd worden naar alle leden. Op deze manier kunnen mogelijk ook ouders van jeugdleden aansluiten.
We zullen jullie in deze vergadering, evenals de bijeenkomst van afgelopen juni, meenemen in de actuele ontwikkelingen van de sportclub.
De benodigde vaste onderdelen worden dit jaar relatief kort aangestipt. Daarnaast is er meer ruimte voor vragen.
We hopen jullie te zien op 1 oktober.
Sportieve groeten van het hoofdbestuur,
John Meijerink, Bart Bulter, Kristel Olde Scholtenhuis, Linda Nijhuis, Hans Punt, Jeroen Tijhuis, Arjan Arends

 

De actueel geldende Coronaregels van de overheid zullen in acht worden genomen.