Jeugdkamp 2018-2019

Beste ouders/verzorgers,

Uitnodiging kamp 2018-2019

Middels deze brief willen wij u op de hoogte brengen van een aantal zaken rondom het aankomende jeugdkamp. Het kamp staat gepland op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december. Dit zal tegelijk vallen met het jeugdgala van C.V. De Bosduvelkes op vrijdag 14 december. Om beide evenementen tot een succes te maken, hebben we de handen ineen geslagen en zijn we tot een mooie oplossing gekomen. Het jeugdgala zal onderdeel worden van het kamp. Zodoende zal het programma er als volgt uit zien.

Leden handbal en voetbal die naar het jeugdgala gaan:

± 18.00                 Verzamelen bij De Vereeniging oude café, spullen kamp afgeven

18.45                     Begin jeugdgala

21.00                     Einde jeugdgala, verzamelen oude café

21.15                    Gezamenlijke start jeugdkamp

21.30                     Vertrek richting locatie

Wij organiseren voor de kinderen die niet enthousiast zijn voor het jeugdgala een alternatief programma in en rondom het centrum van De Lutte. Voor hen ziet het programma er als volgt uit:

18.30                     Begin alternatief programma

21.00                    Verzamelen oude café

21.15                     Gezamenlijke start jeugdkamp

21.30                     Vertrek richting locatie
Om de zorgen bij u als ouder weg te nemen, zullen wij als commissie er voor zorgen dat er zowel bij het alternatieve programma als bij het jeugdgala leden van onze commissie aanwezig zijn. Wilt u uw kind na het jeugdgala alsnog uitzwaaien, dan bent u van harte welkom bij De Vereeniging.

We zullen na dit spetterende begin van het kamp de sfeer doorzetten in het thema Carnaval!

In de bijlage hebben wij de uitnodiging van het kamp meegestuurd. Hierin vindt u nog wat extra informatie voor wat betreft de inhoud van het kamp en de procedure van opgeven.

Hopelijk hebben wij u hierbij voldoende geïnformeerd en maken we er met z’n allen een super gezellig, succesvol en geslaagd jeugdkamp van!

Voor meer informatie of vragen kunt u bij de volgende personen terecht:

Jurran Visschedijk (06-55084799)

Reanke Vrijkorte (06-53590206)

Namens Activiteitencommissie SV De Lutte,

Met vriendelijke groeten,

Reanke Vrijkorte

Voorzitster

SV De Lutte zoekt nieuwe trainer coach voor seizoen 2019-2020

SV De Lutte is voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar een trainer/coach voor SV De Lutte 1‼️

Na 3 seizoenen scheiden de wegen zich aan het einde van komend seizoen met de huidige hoofdtrainer Robin Klijnstra.

Robin Klijnstra 2

Na enkele jaren gevecht te hebben tegen degradatie uit de 4e klasse wist Robin zich in het 1e jaar bij SV De Lutte al voor het einde van de competitie veilig te spelen met het team. Jammer genoeg wist men dit vorig seizoen, met een sterk verjongd team, niet te bewerkstelligen. Dit seizoen draaien wij bovenin mee en hopen wij er uiteraard op dat het team Robin een passend afscheid weet te geven aan het einde van het seizoen met evt. promotie naar de 4e klasse. Wij wensen Robin van deze kant nu alvast veel succes bij het vinden van een nieuwe club.

Meer informatie over de nieuwe hoofdtrainer waar wij als SV De Lutte naar op zoek zijn staat hieronder:

pdf: Functieprofiel Hoofdtrainer coach SV De Lutte

Sinterklaas & Zwarte Piet

Zaterdag 17 november komt Sinterklaas aan in Zaanstad, Nederland! In vele steden en dorpen komt hij langs. Zo ook in De Lutte en wel op vrijdag 30 november. Ook dit jaar zullen Sint & Piet bij SV De Lutte langskomen met veel spelletjes en strooigoed! Kom dus op vrijdag 30 november naar de kantine van SV De Lutte om samen met Sint & Piet er een leuke avond van te maken.
De volgende indeling is hierbij gemaakt:
Groep 1 > 18.30-19.45 uur
· JO-08-1
· Mini’s voetbal
· Peutergym
· H-jeugd handbal
· F-jeugd handbal

Groep 2 > 20.00-21.00 uur:
· JO-10-3
· JO-09-1
· JO-09-2

Neem de tekening mee naar Sinterklaas en zijn Pieten. De mooiste tekening krijgt een verrassing van Sint & Piet!

uitnodiging sinterklaas 2018 v2

Notulen Jaarvergadering 28-09-2018