Halloweentocht 2018!

Ook dit jaar organiseert de activiteitencommissie van S.V. De Lutte in samenwerking met Café & Zalencentrum ‘De Vereeniging’ weer de Halloweentocht voor de jeugd uit De Lutte en daarbuiten. Deze Halloweentocht zal plaatsvinden op vrijdag 19 oktober 2018. De nonnen en monniken uit de Sint Plechelmuskerk zijn bezeten door de duivel en nu zwerven ze rond in het donkere kerkebos!! Durf jij ze te bevrijden?

De kosten voor deelname zijn als volgt:
Kinderen € 3,-
Volwassenen € 4,50

Opgeven voor de Halloweentocht kan via onderstaande link:

Wij zien jullie graag op vrijdag 19 oktober a.s.!

Activiteitencommissie S.V. De Lutte

Kennisquiz – vrijdag 16 november 2018 – 20.00 uur

Beste sportvrienden van Sv De Lutte

Op vrijdag 16 November 2018 gaat het weer gebeuren: de 4e editie van de Grote Kennis Quiz van Sv De Lutte!!!!. Vorig jaar won Sv De Lutte 3 de hoofdprijs, een diner cheque van Plexat t.w.v. €250!. Weten de heren van Sv De Lutte 3 hun titel te verdedigen of gaat iemand anders er met de titel van door?

Het belooft weer een gezellige avond te worden in een afgeladen volle kantine. Onder genot van een hapje en drankje zal o.a. jullie algemene kennis, sportkennis, muziekkennis en de kennis over ons prachtige dorp De Lutte getest gaan worden. De winnaars krijgen naast de eeuwige roem een prachtige bijbehorende hoofdprijs!

De Grote Kennis Quiz is bedoeld voor alle seniorenleden van onze club. We hopen dat ieder voetbalelftal en handbalteam deze avond in grote getale aanwezig zullen zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de verschillende commissies, besturen en andere actieve groepen, zoals bijvoorbeeld de onderhoudsploeg, het jeugdkader, clubscheidsrechters of hoofd/jeugdbestuur. Ook was vorige jaar de volleybalvereniging Lutheria sterk vertegenwoordigd. Ook zij zijn wederom van harte welkom!!

De aanmeldformulieren liggen ook op de bar in de kantine. Vul de aanmeldformulieren in en mail deze voor zondag 28 Oktober a.s. naar kennisquiz@svdelutte.nl. De teams moeten minimaal uit 4 personen bestaan. Een maximum geldt er niet: kom vooral met zoveel mogelijk!! De kosten voor deelname zijn 5 euro p.p.

Meld je team snel aan want VOL = VOL

De Grote Quiz van Sv De Lutte zal plaatsvinden op vrijdag 16 november en begint om 20.00 uur in de kantine van SV De Lutte.

Twijfel niet, meld je aan en pak de titel van de 4de editie van de Grote Kennis Quiz met bijbehorende superhoofdprijs voor je team!

Net zoals vorig jaar hopen we er in een bommetje volle

kantine een supergezellige avond van te maken

Tot vrijdag 16 november!

Activiteitencommissie Senioren Sv De Lutte

PDF: Brief Grote Quiz SVDL + aanmeldformulieren 2018

WORD: Brief Grote Quiz SVDL + aanmeldformulieren 2018

Jaarvergadering SV De Lutte – vrijdag 28 september 2018 – 20.30 uur

Vrijdag 28 september 2018 is er jaarvergadering om 20.30 uur in de sportkantine van SV De Lutte voor alle leden van SV De Lutte.

Aankondiging Privacy beleid S.V. De Lutte

Geachte leden en relaties van S.V. De Lutte,

Zoals u wellicht heeft gehoord is per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden. Wij vinden uw privacy belangrijk en voldoen daarom ook aan deze nieuwe wetgeving.

Bij S.V. De Lutte nemen wij gegevensbescherming en privacywetgeving serieus. Uw privacy is tenslotte belangrijk voor u zelf, maar ook voor ons. Wij informeren u daarom graag over ons nieuwe privacybeleid, dat is aangepast op de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG).

Met de nieuwe privacywetgeving worden uw persoonlijke gegevens beter beschermd. Daarmee zijn uw gegevens bij ons in vertrouwde handen. Zorgvuldigheid staat daarin altijd centraal.

Bekijk voor meer informatie ons privacy statement op www.svdelutte.nl. Hier leest u welke gegevens wij van u bewaren, waarom we dit doen en voor hoelang.

Zo zijn we nóg transparanter over wat we met uw persoonsgegevens doen en hoe S.V. De Lutte die gegevens beschermd.

Wij vragen u om deze goed door te nemen. In principe hoeft u verder niets te doen. Indien u zich echter niet kunt vinden in ons privacybeleid, kunt u uw gegevens laten verwijderen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@svdelutte.nl. Uiteraard kunt u te allen tijde een aanvraag doen om uw gegevens in te zien of te wijzigen.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben dan zijn wij uiteraard bereid om deze te beantwoorden.

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur S.V. De Lutte