Jaarvergadering SV De Lutte – vrijdag 28 september 2018 – 20.30 uur

Vrijdag 28 september 2018 is er jaarvergadering om 20.30 uur in de sportkantine van SV De Lutte voor alle leden van SV De Lutte.

Aankondiging Privacy beleid S.V. De Lutte

Geachte leden en relaties van S.V. De Lutte,

Zoals u wellicht heeft gehoord is per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden. Wij vinden uw privacy belangrijk en voldoen daarom ook aan deze nieuwe wetgeving.

Bij S.V. De Lutte nemen wij gegevensbescherming en privacywetgeving serieus. Uw privacy is tenslotte belangrijk voor u zelf, maar ook voor ons. Wij informeren u daarom graag over ons nieuwe privacybeleid, dat is aangepast op de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG).

Met de nieuwe privacywetgeving worden uw persoonlijke gegevens beter beschermd. Daarmee zijn uw gegevens bij ons in vertrouwde handen. Zorgvuldigheid staat daarin altijd centraal.

Bekijk voor meer informatie ons privacy statement op www.svdelutte.nl. Hier leest u welke gegevens wij van u bewaren, waarom we dit doen en voor hoelang.

Zo zijn we nóg transparanter over wat we met uw persoonsgegevens doen en hoe S.V. De Lutte die gegevens beschermd.

Wij vragen u om deze goed door te nemen. In principe hoeft u verder niets te doen. Indien u zich echter niet kunt vinden in ons privacybeleid, kunt u uw gegevens laten verwijderen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@svdelutte.nl. Uiteraard kunt u te allen tijde een aanvraag doen om uw gegevens in te zien of te wijzigen.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben dan zijn wij uiteraard bereid om deze te beantwoorden.

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur S.V. De Lutte

Athletic club Bilbao te gast in De Lutte

Deze week is de Spaanse sub-topper Athletic club Bilbao op trainingskamp te gast in De Lutte bij Landhuishotel De Bloemenbeek. Trainingen vinden plaats bij zowel de Bloemenbeek als bij SV De Lutte.

De trainingen (woensdag, donderdag & vrijdag +/- 10.00 uur en/of +/- 17.00 uur) zijn bij SV De Lutte of bij Bloemenbeek. Dit wordt pas laat besloten afhankelijk van de weersomstandigheden/temperaturen.
Bij SV De Lutte zijn de trainingen in principe openbaar. Bij De Bloemenbeek zijn alle trainingen besloten.

Ook speelt Athletic club Bilbao deze week nog een besloten wedstrijd (ZONDER PUBLIEK) in De Lutte.

Trainingskamp FC Twente bij SV De Lutte

⚽️⚽️Vanaf komende dinsdag is FC Twente op trainingskamp in De Lutte⚽️⚽️

Na in de voorbereiding vorig seizoen de wedstrijd FC Twente – FC Everton op ons complex gehad te hebben komt FC Twente nu vanaf dinsdag tot en met zaterdag bij ons trainen. De trainingen zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Onderstaande trainingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door FC Twente doorgegeven.

Dinsdag: 16:30 uur (openbaar)

Woensdag: 10:30 uur en om 15.00 uur (beiden openbaar)

Donderdag: 10:30 uur en om 16:30 uur (beiden openbaar)

Vrijdag: besloten training