Kennisquiz SV De Lutte op vrijdag 8 april 2022

Beste leden,
Ook dit seizoen zal de Actviteitencommissie een kennisquiz organiseren. Ondanks een succesvolle online editie in december 2020, gaat onze voorkeur dit seizoen uit naar een kennisquiz in ons clubgebouw. Gezien de huidige ontwikkelingen m.b.t. Corona is het ons inziens niet haalbaar om de Kennisquiz in november of december te laten plaats vinden. Daarom hebben wij besloten om in het seizoen 2021-2022 een voorjaareditie te organiseren. De 7de editie van de Kennisquiz zal plaats vinden op vrijdag 8 april 2022. In de loop van volgend jaar zullen jullie meer informatie ontvangen over deze avond. Uiteraard hopen wij jullie t.z.t. in goede gezondheid te mogen begroeten op een leuke en gezellig quizavond.
Met sportieve groet,
Activiteitencommissie Senioren
Ledenvergadering – vrijdag 1 oktober – 20.30 uur

Aankondiging ledenvergadering SV De Lutte vr 1 okt 2021
Beste handbal- en voetballeden en ouders van jeugdleden,
Op vrijdag 1 oktober staat de algemene ledenvergadering van SV De Lutte gepland.
We nodigen jullie allen hier van harte voor uit.
De vergadering start om 20:30 uur, inloop vanaf 20:00 uur.
De vergadering kan ook via Teams gevolgd worden. Een week voor de vergadering zal de link die hiervoor nodig is, verstuurd worden naar alle leden. Op deze manier kunnen mogelijk ook ouders van jeugdleden aansluiten.
We zullen jullie in deze vergadering, evenals de bijeenkomst van afgelopen juni, meenemen in de actuele ontwikkelingen van de sportclub.
De benodigde vaste onderdelen worden dit jaar relatief kort aangestipt. Daarnaast is er meer ruimte voor vragen.
We hopen jullie te zien op 1 oktober.
Sportieve groeten van het hoofdbestuur,
John Meijerink, Bart Bulter, Kristel Olde Scholtenhuis, Linda Nijhuis, Hans Punt, Jeroen Tijhuis, Arjan Arends

De actueel geldende Coronaregels van de overheid zullen in acht worden genomen.

Bloemenactie zaterdag 24 april 2021

Vanwege het coronavirus zal dit jaar de bloemenverkoop op een andere manier plaatsvinden.

Online kunt u uw bloemen tot en met 17 april bestellen.

Deze worden dan zaterdag 24 april bij u thuis afgeleverd.

Hier bestellen

Vragen? mail dan naar svdeluttebloemenactie@gmail.com

Prijslijst

Online kennis quiz

Beste sportvrienden,
Op zondag 27 december wordt door de activiteitencommissie Senioren en Jeugd van S.V. De Lutte een online kennis quiz georganiseerd. Begin volgende week komen de aanmeldformulieren online op deze website en op de social media kanalen. Zorg ervoor dat je vast een team vind waar mee je aan deze fantastische quiz kunt deelnemen en meld je dan volgende week tijdig aan!

Download hier de brief:
Brief Grote Quiz SVDL + aanmeldformulieren 2020