Ondertekening contracten hoofdtrainers SV De Lutte

Onlangs hebben, tijdens een speciale bijeenkomst, de jeugd- en seniorentrainers van SV De Lutte voor het komend seizoen de contracten getekend.

Eerder al tekende de nieuwe hoofdtrainer René Belt zijn contract, maar hij was ook aanwezig om kennis te maken met de andere trainers binnen de vereniging. Bij de tweede selectie zal Mario van Beek komend seizoen voor het vierde jaar voor de groep staan. Het tweede elftal is kampioen geworden in de reserve derde klasse. Sacha Punt blijft trainer van het derde elftal. De Technische Commissie is verheugd met een stuk continuïteit en de ervaring van René Belt binnen het seniorenvoetbal.

In de jeugd zijn er weinig mutaties met betrekking tot het trainersgilde. Oldenzaler Bertil Albers blijft trainer van JO19-1. Dit wordt het derde seizoen voor de trainer bij de hoogste jeugd. Bij de JO17-1 zal volgend seizoen het trainersduo Jesse Bosch en Martin de Jong actief zijn. Jesse Bosch zet hiermee zijn eerste schreden als trainer in het juniorenvoetbal. Samen met de ervaring van Martin de Jong, zullen zij Uwe van der Sar opvolgen. Bij de JO15-1 zal Bram Nijhuis ook volgend seizoen voor de groep staan. Datzelfde geldt voor Stan Scholten bij JO13-1. Daarmee heeft SV De Lutte gekozen voor een stuk continuïteit en ingezet op trainers uit eigen geleding, tot tevredenheid van de Technische Commissie. Namens het hoofdbestuur was penningmeester Bart Bulter aanwezig om de contracten te tekenen. Tijdens de bijeenkomst werd ook afscheid genomen van vertrekkend assistent-trainer Haris Hodzic (JO19-1) en JO17-1-trainer Uwe van der Sar. Zij werden bedankt voor hun inzet voor SV De Lutte. Hierna werd er in ongedwongen sfeer bijgepraat over de ontwikkelingen in het voetbal.

trainers sv de Lutte (2)

Op de foto zitten van links naar rechts:

Sacha Punt, Stan Scholten, Bram Nijhuis, Bertil Albers, Mario van Beek, Martin de Jong, Jesse Bosch en René Belt.

Staand van links naar rechts: Hans Punt (vz TC) en Bart Bulter (Penningmeester).

Rabo Clubkas Campagne

Voor degene die nog geen stem heeft uitgebracht bij de Rabobank Clubkas Campagne, dat kan nog t/m 7 april. Uiteraard graag stemmen op SV De Lutte, maar geef ook eens een stem aan de NOT Scheidsrechtersvereniging, die wekelijks voor ons als voetballers klaar staan om wedstrijden in goede banen te leiden.

NOT Rabo Club actie 2

Stem met je persoonlijke stemcode die je het ontvangen als rekeninghouder van de Rabobank.

OPROEP

Beste sportvrienden,

In 2019 bestaat onze prachtige sportvereniging S.V. De Lutte 75 jaar! Sinds 1944 worden de blauw-witte kleuren met trots en plezier gedragen door inmiddels vele generaties Lutternaren. Daarnaast viert de handbalafdeling haar 40-jarig bestaan in 2019!

Er is een jubileumcommissie in het leven geroepen die inmiddels al een prachtige jaaragenda heeft gepresenteerd met vele leuke jubileumactiviteiten. Daarnaast wordt er door de werkgroep ‘Jubileumgeschenk’ op de achtergrond gewerkt aan een mooi cadeau ter ere van het 75-jarig en 40-jarig bestaan.

Om dit cadeau te realiseren hebben wij jullie help nodig! Heb je thuis foto’s, oude plakboeken, krantenknipsels, oude ‘balcontacten’, programmaboekjes of ander beeldmateriaal uit de afgelopen 75 / 40 jaar? Kom dan op woensdag 13 maart (20:00 uur) of maandag 18 maart (20:00 uur) met het beeldmateriaal naar de kantine! Op deze twee avonden is de werkgroep aanwezig om het aangeboden beeldmateriaal te digitaliseren. Heb je digitaal beeldmateriaal, mail het dan naar jubileum@svdelutte.nl

We hopen zoveel mogelijk te kunnen verzamelen om er een fantastisch cadeau van te maken. We rekenen op jullie medewerking!
Bij vragen kun je contact opnemen met Ruud Hampsink (06-13474547) of Koen Vloothuis (06-51800212).

Alvast bedankt!

Werkgroep ‘Jubileumgeschenk’ S.V. De Lutte

SV De Lutte Boardingtoernooi

Beste sportvrienden,

Over een aantal dagen klinkt het startschot voor het jaarlijkse SV De Lutte Boardingtoernooi, editie 2018. We zijn blij dat we opnieuw veel teams mogen verwelkomen!
Hier download je het programmaboekje inclusief spelregels, kleedkamer-indeling en speelschema’s. Ik zou je graag willen vragen om het programmaboekje met de juiste personen binnen je vereniging te delen zodat leiders en spelers ook op de hoogte zijn.

Mocht je vragen hebben over het speelschema of in het algemeen, graag contact opnemen via boardingtoernooi@svdelutte.nl of telefonisch met Nieck ter Beek (06-26144570).
Namens de organisatie wil ik je graag bedanken voor je deelname aan het toernooi en wens ik jullie alvast heel veel plezier tijdens het SV De Lutte Boardingtoernooi 2018!