Notulen jaarvergadering 2019

Klik op Jaarvergadering notulen 27092019 om de notulen van de jaarvergadering 2019 in te zien.

Grote Kennis Quiz SV De Lutte 2019

poster Grote Kennis Quiz 2019Beste sportvrienden van Sv De Lutte,

Op vrijdag 15 November 2019 is het weer zover: de Grote Kennis Quiz van Sv De Lutte!!!!. In het jaar dat onze prachtige sportvereniging 75 jaar bestaat zal de Grote Kennis Quiz al weer voor de 5e keer gespeeld gaan worden.

Vorig jaar won Sv De Lutte 4 de hoofdprijs!! Weten deze heren hun titel te verdedigen of gaat een ander team er mee aan de haal?

In het jubilieumjaar zal natuurlijk ook de quiz-avond een “jubileumtintje” krijgen.

Het belooft weer een gezellige avond te worden in een afgeladen volle kantine. Onder genot van een hapje en drankje zal o.a. jullie algemene kennis, sportkennis, muziekkennis en jubileumkennis getest worden. De winnaars krijgen naast de eeuwige roem een prachtige bijbehorende hoofdprijs!

De Grote Kennis Quiz is bedoeld voor alle seniorenleden van onze club. We hopen dat ieder voetbalelftal en handbalteam deze avond in grote getale aanwezig zullen zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de verschillende commissies, besturen en andere actieve groepen, zoals bijvoorbeeld de onderhoudsploeg, het jeugdkader, clubscheidsrechters of hoofd/jeugdbestuur. Ook was vorige jaar de volleybalvereniging Lutheria sterk vertegenwoordigd. Ook zij zijn wederom van harte welkom!!

De aanmeldformulieren zijn te vinden op www.svdelutte.nl en liggen op de bar in de kantine. Vul de aanmeldformulieren in en mail deze voor zondag 27 Oktober a.s. naar kennisquiz@svdelutte.nl. De teams moeten minimaal uit 4 personen bestaan. Een maximum geldt er niet: kom vooral met zoveel mogelijk!! De kosten voor deelname zijn 5 euro p.p.

Meld je team snel aan want VOL = VOL

De Grote Quiz van Sv De Lutte zal plaatsvinden op vrijdag 15 november en begint om 20.00 uur in de kantine van SV De Lutte.

Twijfel niet, meld je aan en pak de titel van de 5de editie van de Grote Kennis Quiz met bijbehorende superhoofdprijs voor je team!

Net zoals vorig jaar hopen we er in een bommetje volle kantine een supergezellige avond van te maken.

Aanmeldformulier Grote Quiz Sv De Lutte 2019

Tot vrijdag 15 November! Activiteitencommissie Senioren Sv De Lutte

P.s. heb je vragen over de Grote Quiz of de aanmelding, dan kun je mailen naar kennisquiz@svdelutte.nl

Jaarvergadering

Aan alle leden van SV De Lutte

Op vrijdag 27 september 2019 is er de leden-jaarvergadering in de sportkantine om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur)

Wij rekenen op uw komst.

Notulen jaarvergadering 28092018-1

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur SV De Lutte

Ondertekening contracten hoofdtrainers SV De Lutte

Onlangs hebben, tijdens een speciale bijeenkomst, de jeugd- en seniorentrainers van SV De Lutte voor het komend seizoen de contracten getekend.

Eerder al tekende de nieuwe hoofdtrainer René Belt zijn contract, maar hij was ook aanwezig om kennis te maken met de andere trainers binnen de vereniging. Bij de tweede selectie zal Mario van Beek komend seizoen voor het vierde jaar voor de groep staan. Het tweede elftal is kampioen geworden in de reserve derde klasse. Sacha Punt blijft trainer van het derde elftal. De Technische Commissie is verheugd met een stuk continuïteit en de ervaring van René Belt binnen het seniorenvoetbal.

In de jeugd zijn er weinig mutaties met betrekking tot het trainersgilde. Oldenzaler Bertil Albers blijft trainer van JO19-1. Dit wordt het derde seizoen voor de trainer bij de hoogste jeugd. Bij de JO17-1 zal volgend seizoen het trainersduo Jesse Bosch en Martin de Jong actief zijn. Jesse Bosch zet hiermee zijn eerste schreden als trainer in het juniorenvoetbal. Samen met de ervaring van Martin de Jong, zullen zij Uwe van der Sar opvolgen. Bij de JO15-1 zal Bram Nijhuis ook volgend seizoen voor de groep staan. Datzelfde geldt voor Stan Scholten bij JO13-1. Daarmee heeft SV De Lutte gekozen voor een stuk continuïteit en ingezet op trainers uit eigen geleding, tot tevredenheid van de Technische Commissie. Namens het hoofdbestuur was penningmeester Bart Bulter aanwezig om de contracten te tekenen. Tijdens de bijeenkomst werd ook afscheid genomen van vertrekkend assistent-trainer Haris Hodzic (JO19-1) en JO17-1-trainer Uwe van der Sar. Zij werden bedankt voor hun inzet voor SV De Lutte. Hierna werd er in ongedwongen sfeer bijgepraat over de ontwikkelingen in het voetbal.

trainers sv de Lutte (2)

Op de foto zitten van links naar rechts:

Sacha Punt, Stan Scholten, Bram Nijhuis, Bertil Albers, Mario van Beek, Martin de Jong, Jesse Bosch en René Belt.

Staand van links naar rechts: Hans Punt (vz TC) en Bart Bulter (Penningmeester).