Online kennis quiz

Online kennis quiz

 

Beste sportvrienden,
Op zondag 27 december wordt door de activiteitencommissie Senioren en Jeugd van S.V. De Lutte een online kennis quiz georganiseerd. Begin volgende week komen de aanmeldformulieren online op deze website en op de social media kanalen. Zorg ervoor dat je vast een team vind waar mee je aan deze fantastische quiz kunt deelnemen en meld je dan volgende week tijdig aan!

Download hier de brief:
Brief Grote Quiz SVDL + aanmeldformulieren 2020

Sportieve groet,
Activiteitencommissie Senioren & Jeugd S.V. De Lutte

Corona update 14 oktober 2020

Corona update 14 oktober 2020

sv de Lutte, update corona 13 oktober 2020

Update Corona SV De Lutte

Op 13 oktober 2020 heeft het kabinet de Coronamaatregelen verder aangescherpt.
Het doel van alle maatregelen is het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en het aantal contacten tussen mensen drastisch te verminderen. De maatregelen gelden in elk geval voor 4 weken.

Wat betekent dit voor voetbal?
1. Jeugd t/m 17 jaar: er mag worden doorgetraind (zonder dat de 1,5 meter maatregeling in acht moet worden gehouden) en er mogen ook onderlinge wedstrijdjes worden gehouden (dus niet tegen andere verenigingen). Kantine en kleedkamers zijn gesloten, dus omkleden/douchen is niet mogelijk.
2. Personen vanaf 18 jaar: vanaf woensdag 14 oktober 2020 (22.00 uur) mag alleen individueel of in groepjes van 4 worden getraind (exclusief trainer) met in achtneming van de 1,5 meter maatregel. En met groepjes verspreid over het veld. Trainers, wanneer je dit gaat doen, neem dan eerst contact op met Hans Punt.
3. Voor beide leeftijdsgroepen:
De competitie is voor minimaal 4 weken stopgezet.
De overige regels blijven van toepassing, dus bij klachten blijf je thuis. Ook wanneer een gezinslid klachten heeft of positief is getest, thuisblijven! En tenslotte ook wanneer de testuitslag van jezelf of van een gezinslid nog niet binnen is, blijf je thuis. Publiek is nog steeds niet welkom op ons sportpark. En mocht je het niet prettig vinden om te trainen? Geef dat dan aan bij je trainer!
De maatregelen zijn er om ons gedrag te beïnvloeden en met ons goede gedrag maken we het mogelijk om het virus te bedwingen. Laten we met zijn allen hier keihard aan werken! Zorg goed voor jezelf en blijf gezond!
Bestuur en Coronateam SV De Lutte.

Corona update 29 september 2020

Corona update 29 september 2020

Verscherpte maatregelen inzake corona: corona 29 sept 2020 sv de Lutte – aanpassing definitief

Aan: Onze handbal- en voetballeden

De Lutte, 29 september 2020

Onderwerp: nieuwe Coronamaatregelen

Beste leden, beste ouders,

Gisteravond hebben minister-president Rutte en minister Hugo de Jonge de Coronamaatregelen aangescherpt. Naast de al bekende maatregelen zijn er enkele belangrijke nieuwe maatregelen genomen.

Deze aanscherping van maatregelen gaat dinsdag 29 september om 18.00 uur in.

Wat betekent dit voor SV De Lutte?

  1. De kantine is gedurende 3 weken gesloten. Degenen die staan ingepland om kantinedienst te draaien hoeven uiteraard niet te komen en worden later ingepland.
  2. De jaarvergadering van vrijdag 2 oktober 2020 gaat NIET door.
  3. Het is 3 weken lang niet toegestaan dat publiek op het sportpark De Stockakker / sporthal de Luttermolen komt. Ouders en andere belangstellenden mogen dus niet naar trainingen of wedstrijden kijken.
  4. Chauffeurs die meerijden met kinderen/jeugd naar uitwedstrijden (t/m 17 jaar) mogen wel op het sportpark waar de wedstrijd plaatsvind. Zij gaan dan als leider van het team mee.
  5. Wanneer een ouder zijn kind naar een training of thuiswedstrijd brengt mag hij/zij NIET op het sportpark.
  6. Sporters die klaar zijn met hun wedstrijd/training moeten direct het sportpark verlaten, ze mogen niet andere sportactiviteiten gaan kijken.
  7. Waar mogelijk voor zowel thuis- als uit wedstrijden zoveel mogelijk thuis omkleden. Douchen thuis is ook wenselijk.

Nog even ter herinnering; We zien dat de desinfectiezuil, die bij de ingang staat, bijna niet meer wordt gebruikt. Die zuil staat er om je handen te desinfecteren bij aankomst en bij vertrek. Gebruik deze dan ook! En houdt ook in kleedkamers de 1,5 metermaatregel (bij 18+) aan.

We kunnen alleen het virus goed bestrijden wanneer we ons gedrag hierop aanpassen en de maatregelen gaan opvolgen/naleven. Laten we hopen dat dit gewenste gedrag zal gaan leiden tot minder besmettingen. En dat dan na 3 weken hopelijk de tijdelijk strengere maatregelen weer kunnen worden versoepeld.

Wij doen een beroep op iedereen om hieraan mee te werken.

Bestuur & Coronateam SV De Lutte

Hoe gaan we om met CORONA richtlijnen bij SV De Lutte

Hoe gaan we om met CORONA richtlijnen bij SV De Lutte

Beste allen,

Het blijkt dat we de Corona-teugels moeten aanhalen, het virus is nog lang niet weg en we willen het virus met zijn allen heel graag buiten ons sportcomplex houden. We willen besmettingen die plaatsvinden op ons sportpark voorkomen, we willen geen teams in quarantaine moeten plaatsen en we hopen dat de competities op een normale manier (zonder onderbrekingen) kunnen gaan verlopen.
Dat kan alleen met de medewerking van IEDEREEN.

Helaas merken we een ietwat aflopende discipline, bijvoorbeeld de desinfectiezuil bij de ingang wordt bijna niet meer wordt gebruikt. Ook het gedrag in kleedkamers en kantine is niet altijd zoals het hoort.

Het virus bestrijden kan alleen wanneer IEDEREEN de regels naleeft.

We hebben dan ook twee belangrijke documenten.
1. Nieuwsbrief; deze uitgebreide brief wordt aan alle begeleiders van de teams verstrekt (trainers, grensrechters, en overige personen). LEES DEZE GRAAG GOED DOOR!

nieuwsbrief corona 1 sep 2020 – sv de lutte

2. De brief “wat moet je weten corona sv de Lutte” moet via de trainers/begeleiders naar alle voetballeden uitgaan.

wat moet je weten corona sv de lutte 1 sep 2020

wat moet je weten corona sv de lutte 1 sep 2020 jpeg

Allen bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Bestuur SV De Lutte