Vrijwilligersavond 2018

Beste vrijwilliger,

Om de vele vrijwilligers die onze club een warm hart toedragen te bedanken voor hun inzet nodigen wij u namens het bestuur van SV De Lutte uit voor een gezellige vrijwilligersavond. Wij denken bij vrijwilligers aan mensen die o.a. leider zijn, onderhoudsmensen, kantinemedewerkers, jeugdleiders, scheidsrechters, websitemedewerkers en alle commissies die SV De Lutte rijk is. Kortom, iedereen die zich vrijwillig inzet voor onze vereniging.

Om niemand over het hoofd te zien, hangt er ook een flyer in de kantine en sporthal. Denk je dat er iemand wordt vergeten, geef dit dan door aan één van de leden van de Vrijwilligers-commissie. De feestavond voor vrijwilligers wordt gehouden op vrijdag 13 april a.s. en je wordt vanaf 20:00 uur in de kantine van onze vereniging verwacht.

Wij als Vrijwilligers-commissie en het bestuur zullen het bijzonder op prijs stellen om je op deze avond te mogen begroeten.

Graag tot ziens op vrijdagvond 13 april 2018