Sponsoring

Sponsoren betekenen veel voor een vereniging. Zo ook voor ons. Draagt u de handbalafdeling een warm hart toe en wilt u sponsoren dan hebben we daartoe de volgende mogelijkheden:

Shirtsponsoring:

Shirtsponsoring beloopt een periode van 3 seizoenen. Het eerste seizoen betaald u de aanschafkosten van het tenue en de bedrukking. De twee seizoenen daarna betaald u jaarlijks een bijdrage van € 75,00 excl. BTW. Tijdens de uit- en thuiswedstrijden wordt het tenue gedragen. Momenteel zijn alle teams voorzien van een shirtsponsor.

Adverteren in het programmaboekje:

Het full-color programmaboekje wordt gratis verstrekt aan het publiek tijdens de thuiswedstrijden. Het verschijnt 12 keer per jaar. Het bestaat uit 16 pagina’s A5, waarvan 7 advertentiepagina’s. De kosten voor een advertentie zijn:
Hele pagina: € 150,00 excl.
Halve pagina: €  75,00 excl.
Éenderde pagina: €67,50 excl.
Kwart pagina: € 50,00 excl.

Reclameborden:

Tijdens de thuiswedstrijden worden de reclameborden geplaatst langs het speelveld bij de wedstrijden van alle teams. De afmeting van een bord is 2 meter breed en  1 meter hoog. U kunt zelf een bord aanleveren. Indien gewenst kunnen wij het bord laten maken. De maakkosten zullen wij tegen kostprijs aan u doorberekenen, het bord wordt dan uw eigendom (€ 100,00 – € 120,00). Per seizoen betaald u een bijdrage van€ 75,00 excl. BTW.

Sitesponsoring:

Vermelding van uw bedrijfsnaam op onze site, kosten € 75,00 excl. per seizoen.

Informatiescherm in de kantine:

Naamsvermelding op het informatiescherm in de kantine op Sportcomplex De Stockakker, € 75,00 excl. per seizoen.

Doelpuntsponsoring:

Voor ieder gemaakt doelpunt door het team van Het Lutterzand/S.V. De Lutte 1 in de zaalcompetitie betaald u € 0,25. Uw naam wordt vermeldt in het programmaboekje dat bij iedere thuiswedstrijd verschijnt. Halverwege de competitie wordt u in de gelegenheid gesteld een gokje te wagen naar het aantal doelpunten dat door het team in de hele zaalcompetitie gescoord wordt. De winnaar krijgt een leuke attentie en wordt bekend gemaakt op onze site.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als sponsor dan kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie bestaande uit:
Anouk Koop (06-13658935).

Wij danken al onze sponsoren hartelijk voor hun bijdrage aan S.V. De Lutte Handbal.