Kruidkoek-actie

Koek actie

Beste Leden, 

Dit jaar vindt weer de kruidkoekactie plaats. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 23 oktober a.s. De kruidkoeken zullen ook dit jaar weer verkocht worden voor €2,50 per stuk.

Tijden
De jeugd(A-B en D-jeugd) zal net als alle vorige jaren beginnen om 18:00 uur. Zij zullen starten op het Luttermolen en zullen ook gedeeltelijk in het dorp rondgaan. De senioren zullen in De Lutte zelf verkopen. Wij zullen beginnen om 19:00. Als we met zijn allen samenwerken moeten we rond 21:00 weer klaar kunnen zijn. 

Buitengebied

Het buitengebied wordt ook dit jaar niet standaard meegenomen, mocht je hier toch graag willen verkopen omdat je er bijvoorbeeld woont, kun je dit even aangeven. We kunnen dan gewoon regelen dat in plaats van in het dorp, je in je gekozen gebied verkoopt. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat dit dan een gebied van twee huizen is.

Later aansluiten & auto’s

De normale training vervalt voor de kruidkoekactie. Mocht je 19:00 niet kunnen redden, graag even een berichtje sturen zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Ook in geval van afwezigheid even melden, anders gaan we ervanuit dat iedereen aanwezig is. 

 Voor de organisatie is het ook nog nodig als er wat auto’s beschikbaar zijn. Het enige waar de auto’s voor nodig zijn is het vervoer van de kruidkoeken naar jouw verkoopgebied. Eenmaal daar kun je de auto gerust laten staan. Mocht je een auto tot je beschikking hebben dit graag even doorgeven aan Loes Schasfoort  of Gabriella Vrijkorte 

We hopen er samen met iedereens hulp weer een succesvolle actie van te maken! 

Handbalcommissie SV De Lutte