Kruidkoek-actie

0001

Dit jaar vindt weer de kruidkoekactie plaats. Deze zal plaatsvinden op 24 oktober 2017 a.s. De kruidkoeken zullen ook dit jaar weer verkocht worden voor €2,50 per stuk.

Tijden
De jeugd zal net alle vorige jaren beginnen om 18:00 en op het Luttermolen rondgaan. De senioren zullen in De Lutte zelf verkopen. Wij zullen beginnen om 19:00. Als we met zijn allen samenwerken moeten we rond 21:00 weer klaar kunnen zijn.

Buitengebied

Het buitengebied wordt ook dit jaar niet standaard meegenomen, mocht je hier toch graag willen verkopen omdat je er bijvoorbeeld woont, kun je dit even aangeven. We kunnen dan gewoon regelen dat in plaats van in het dorp, je in je gekozen gebied verkoopt.

Later aansluiten & auto’s

De normale training vervalt voor de kruidkoekactie. Mocht je de tijd niet kunnen redden, graag even een berichtje sturen zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Ook in geval van afwezigheid even melden, anders gaan we er vanuit dat iedereen aanwezig is.

Voor de organisatie is het ook nog nodig als er wat auto’s beschikbaar zijn. Het enige waar de auto’s voor nodig zijn is het vervoer van de kruidkoeken naar jouw verkoopgebied. Eenmaal daar kun je de auto gerust laten staan. Mocht je een auto tot je beschikking hebben dit graag even doorgeven aan: Loes Schasfoort of Gabriella Vrijkorte

We hopen er samen met iedereens hulp weer een succesvolle actie van te maken!

Handbalcommissie SV De Lutte