Laatste wedstrijd afgesloten

Donderdag 13 juni nam Dames 1 het in de bekercompetitie op tegen Combinatie ’64. Met een eindstand van 18-23 was Combinatie echter nog net een maatje te groot. Hiermee is ook een einde gekomen aan het officiele handbalseizoen. Als vereniging kunnen we tevreden terugkijken op een seizoen met mooie resultaten.

Dames 1 is na een stabiel seizoen met een nette 5de plaats in de middenmoot geƫindigd. Ook volgende jaar komen ze weer uit in de hoofdklasse, met als doel deze prestatie te verbeteren.

De A1 heeft een sterk seizoen gespeeld en zijn zeer verdienstelijk kampioen geworden. Volgend jaar zullen we deze dames terug zien in Dames 2 en Dames 1 van SV De Lutte. Hier kunnen ze zich verder ontwikkelen, om natuurlijk eventueel voor een volgend kampioenschap te strijden.

De D1 heeft het met een tweede plaats ook goed gedaan dit seizoen, helaas was de eerste plaats nog net een stapje te ver. Met de ervaring van het afgelopen seizoen, is er in het komende seizoen natuurlijk weer van alles mogelijk.

De dames van de B1 sluiten het seizoen af met een 5de plaats, evenals de dames Recreanten 2. De dames Recreanten 1 kunnen tevreden zijn met een 3de plaats, waardoor al deze teams goed mee hebben kunnen draaien in de bovenste helft van de poule

Ook de E1, E2 en F1 mogen we natuurlijk niet vergeten. Hoewel van deze teams geen uitslagen bijgehouden worden, hebben ze een seizoen vol plezier gehad en veel ervaring op gedaan.

Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder hulp van al onze sponsoren en trouwe supporters.

NAMENS ALLE SPELENDE LEDEN VAN ONZE VERENIGING, HANDBAL SV DE LUTTE, ZEGGEN WIJ DAN OOK

SUPPORTERS EN SPONSOREN BEDANKT VOOR UW SUPPORT EN BIJDRAGE IN SEIZOEN 2018-2019

Met zijn allen gaan we ons best doen om ook volgend jaar er een topseizoen van te maken.