Examen Inge Eulderink Bondsscheidsrechter 4!

Zaterdag 21 april hebben Kim en ik ons examen mogen afleggen in Amsterdam. Tegen 08:30 hadden we een technische bespreking met alle scheidsrechters en begeleiders/rapporteurs. We kregen allemaal te horen wie de eerste ronde mochten fluiten. Na het gesprek liep ik Helle Thomsen tegen het lijf! Ze liep naar me toe en gaf me een hand. Wel vet natuurlijk dat DE coach van het Nederlands handbalteam erbij was.

Om 11:00 kregen we ons examen. Dit was tussen Kras/Volendam en Quintus. De begeleider van Quintus was toevallig het zusje van Yvette Broch! Tijdens de wedstrijd zaten er mensen aan de kant met trommels etc. Het was een spannende, maar leuke pot om te fluiten. Na het eindsignaal moesten we een reflectieformulier invullen over hoe wij de wedstrijd vonden gaan en dit bespraken we dan met de rapporteur. Helaas kregen we nog niet te horen of we geslaagd waren. Om 15:15 kregen we een gesprekje met onze docent. Hij gaf ons het verlossende woord jullie zijn geslaagd”.

De spanning viel van onze schouders af en konden met een gerust hart onze laatste wedstrijd fluiten.Met sportieve groet,
Inge Eulderink

Namens SV De Lutte Handbal willen wij Inge van harte feliciteren met haar behaalde examen van
Bondsscheidsrechter 4 en zijn erg trots op haar prestatie!