!Dames A1 kampioen!

De handbaldames van de A-jeugd zijn op zaterdag 9 februari kampioen geworden! Het was een mooie wedstrijd, met een zeer spannende eerste helft. Beide teams waren zowel aanvallend als verdedigend aan elkaar gewaagd, het ging gelijk op. Uiteindelijk wist De Lutte met een 9-7 voorsprong de rust in te gaan. Het waren waarschijnlijk de zenuwen, want Olympia wist in de tweede helft niet meer dichtbij te komen. Met een eindstand van 23-16 hebben de dames van De Lutte het kampioenschap opgeÃĢist. Met nog 2 wedstrijden te gaan staan de dames 5 punten voor op de nummer twee en 9 punten op de nummer drie. Daarbij hebben ze maar een wedstrijd gelijk gespeeld en geen enkele wedstrijd verloren. Mede hierdoor zijn de dames niet meer te achterhalen. Onder leiding van Pauline Bulter, Ilona Reinink en Lotte ter Horst wisten de dames er een mooi seizoen van te maken. Ze hebben dit seizoen laten zien dat er een ploeg staat met veel potentie. Er zit veel snelheid in het spel waardoor er meerdere ruime zeges volgden. Dames proficiat!!