AVG

Geachte leden en relaties van S.V. De Lutte,

Zoals u wellicht heeft gehoord is per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden. Wij vinden uw privacy belangrijk en voldoen daarom ook aan deze nieuwe wetgeving. Bij S.V. De Lutte nemen wij gegevensbescherming en privacywetgeving serieus. Uw privacy is tenslotte belangrijk voor u zelf, maar ook voor ons. Wij informeren u daarom graag over ons nieuwe privacybeleid, dat is aangepast op de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG). Met de nieuwe privacywetgeving worden uw persoonlijke gegevens beter beschermd. Daarmee zijn uw gegevens bij ons in vertrouwde handen. Zorgvuldigheid staat daarin altijd centraal. Bekijk voor meer informatie hier ons privacy statement. Hier leest u welke gegevens wij van u bewaren, waarom we dit doen en voor hoelang. Zo zijn we nóg transparanter over wat we met uw persoonsgegevens doen en hoe S.V. De Lutte die gegevens beschermd.
Wij vragen u om deze goed door te nemen. In principe hoeft u verder niets te doen. Indien u zich echter niet kunt vinden in ons privacybeleid, kunt u uw gegevens laten verwijderen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@svdelutte.nl. Uiteraard kunt u te allen tijde een aanvraag doen om uw gegevens in te zien of te wijzigen.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben dan zijn wij uiteraard bereid om deze te beantwoorden.

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur S.V. De Lutte