Algemeen

De handbalafdeling is opgericht op 1.8.1979 onder de vlag van R.K. S.V. De Lutte. Onze handbalafdeling telt 81 leden. Op 7.9.1989 is de peutergym als onderdeel van S.V. De Lutte Handbal opgericht. Onze clubkleuren zijn blauw-wit, wij spelen in blauwe shirts en zwarte broeken en alle thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagavond. We beginnen om 16.00 uur met de F-jeugd en om 19.45 uur zal het 1e team de competitiezaterdag afsluiten.

In het zaalseizoen 2021-2022 zullen we uitkomen met 2 seniorenteams en 2 recreantenteams. Onze jeugdafdeling wordt gevormd door een A1, B1, E1 en een F! team. Verder organiseren we voor de allerkleinsten de peutergym.

Het eerste team heeft een smalle selectie die af en toe aangevuld gaat worden door speelsters van de Ds2 en de B1.. Hierbij is de doelstelling het niveau van deze jonge meiden verder te verhogen zodat zij een waardevolle versterking van het 1e team zullen zijn.

Zoals reeds vermeld, hebben we 4 jeugdteams. Hierbij staat plezier voorop. Maar om het niveau van het 1e vast te kunnen houden is het nodig dat de jeugd goed leert handballen. Met onze huidige trainersstaf voor de jeugd denken we dat we hiervoor de juiste faciliteiten hebben geschapen.

Handbalcommissie S.V. De Lutte