Afscheid Johan Tenten

Op zaterdag 24 maart heeft SV de Lutte Handbal afscheid genomen van Johan Tenten als trainer van Dames 1.

Johan is de afgelopen 3 jaar als trainer en coach van Dames 1 actief geweest, daarvoor heeft hij ook een aantal jaren de jeugd getraind en heeft hij de keeperstrainingen verzorgd. Verder in hij ook een tijd lang actief geweest in de jeugdcommissie.

In 2017 heeft hij met het Dames 1 team het kampioenschap mogen vieren.

Johan is destijds in aanraking gekomen met de handbal in De Lutte via de peutergym, waar toen een van zijn kleinkinderen aan deelnam. Toen bleek dat Johan zelf altijd actief gehandbald had en ook lange tijd actief was geweest als trainer en coach in Apeldoorn, zijn voormalige woonplaats, waren de contacten snel gelegd en zo is het balletje steeds sneller gaan rollen….

Johan heeft zaterdag eerst de thuiswedstrijd van Dames 1 bijgewoond en is daarna in de kantine van de sporthal, onder het genot van een hapje en een drankje, in het zonnetje gezet door de diverse teams en het bestuur van SV de Lutte Handbal. Het afgelopen seizoen heeft Johan door toenemende gezondheidsproblemen helaas zijn rol als trainer en coach niet volledig kunnen uitvoeren; wij hopen dat Johan goed zal herstellen en hopen hem dan ook nog vaak even te zien in de sporthal.

Johan bedankt voor al jouw inzet!

Bestuur SV De Lutte Handbal