Afscheid Dames 1

Vandaag hebben de dames van de handbal hun laatste thuiswedstrijd gespeeld. Een bomvolle tribune keek tandenbijtend toe hoe de dames na een super spannende pot toch de twee punten in De Lutte hielden. Na lange tijd tegen een achterstand aan te hebben gekeken, konden ze de laatste vijf minuten het verschil maken: 25-23.

Deze wedstrijd was tevens de laatste officiele thuiswedstrijd voor drie speelsters. Aniek en Lotte Alberink hebben besloten na dit jaar te gaan vertrekken naar hun oude club: Hacol‘90. Wij wensen hen veel succes daar.
Tess Oude Elferink heeft besloten, na 8 jaar in het eerste team te hebben gespeeld, te gaan stoppen. Zij gaat een studie volgen in Groningen. Veel succes in het Noorden en alle drie hartstikke bedankt voor jullie bijdrage bij het eerste team!!