Activiteitencommissie

De activiteitencommissie van SV De Lutte houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor de jeugd van de vereniging. Daarnaast worden ook activiteiten georganiseerd voor alle kinderen van de Basisschool St. Plechelmus. Zo is er de jaarlijkse Wipe-Out tijdens de Hellehondsdagen in De Lutte.

Activiteiten die georganiseerd worden voor hand- en voetballeden van S.V. De Lutte:

• Jeugdkamp – Elk jaar wordt er in het tweede weekend van de kerstvakantie een jeugdkamp georganiseerd voor de voetbal- en handbalafdeling.
  • Apekooi – Klimmen en klauteren in sporthal De Luttermolen
  • Zwemmen – Rond mei wordt er een jaarlijks zwemuitje georganiseerd voor de jeugd van SV De Lutte.
  • Wipe out – Op de zaterdag van de hellehondsdagen worden er voor de jeugd allerlei spectaculaire activiteiten  neergezet
  • Halloween – Griezelen in het Kerkenbos met allerlei verschillende spellen
  • Sinterklaas – Ook bij SV De Lutte komen Sinterklaas en zijn pieten elk jaar een bezoekje brengen.

sportief-bedrijfsuitje-wipeout-1237968089